NABIS Szakképző Iskola a facebookon!

Keresztféléves Kiadványszerkesztő technikus képzés indul januárban!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Mindennapjaink során számtalanszor szükségét érezhetjük annak, hogy informatikai tudással és digitális művészeti készséggel rendelkező szakemberek segítségét kell igénybe vennünk. Gondoljunk csak a grafikai elemeket is tartalmazó kiadványaink, (meghívók, névjegykártyák, szórólapok) vagy prezentációink, promóciós anyagaink tervezésére és még inkább munkahelyünk, intézményünk weboldalának, facebook felületének naprakész esztétikus feltöltésére. Ezek a munkák korszerű és kreatív tudást egyaránt igényelnek.  

Talán már Ön is gondolt arra, hogy milyen hasznos lenne, ha Ön vagy valamely munkatársa rendelkezne ilyen tudással és nem kellene feltétlenül mindig külső szakembert igénybe vennie.

Örömmel tájékoztatom, hogy intézményünk 2018. januárjában, ingyenes, keresztfélévben induló, OKJ-s, 2 éves emelt szintű kiadványszerkesztő technikus képzési lehetőséget tud biztosítani érettségivel már rendelkező vállalkozó kedvű felnőtteknek. Azoknak, akik a ma használt és korszerű grafikai szerkesztő és képfeldolgozó programok kezelésének, a digitális fotózás alapelelemeinek elsajátításával különleges és szép megjelenésű marketing anyagok, kiadványok elkészítésre válhatnak képessé.

Miért ajánljuk ezt a képzést?
Mert

  • a képzés az első 12 jelentkező részére díjmentes, ingyenes.
  • a képzés során folyamatosan megszerezhető grafikai képszerkesztő és web dizájnszerkesztő szoftver megismerésének birtokában már a képzés közben is el tudja készíteni munkahelye, intézménye digitális és nyomtatott reklám-marketing anyagait, prezentációit és alakítani, kezelni tudja weboldalát.
  • a képzés végére egy saját kiadványszerkesztői grafikai portfóliót tarthat majd a kezében.
  • a képzés végén komplex szakmai vizsga követelményeinek teljesítésével emelt szintű államilag elismert, országos érvényű Kiadványszerkesztő technikus szakmai végzettséget szerezhet.

Intézményünk évek óta szervez grafikus szoftverek emelt szintű gyakorlati használatát nyújtó képzéseket, melyek sikeres résztvevői elégedetten vehették át tőlünk szakképesítő bizonyítványaikat.

Ha tájékoztatónk felkeltette az Ön, vagy kollégája érdeklődését kérjük a fejlécben megadott e-mail címünkre küldje el a mellékelt, Ön által kitöltött és aláírt jelentkezési lapot, illetve érettségi bizonyítványának scannelt képét legkésőbb 2018. január 12.ig.

Ne feledje! Csak az első 12 jelentkezőnek tudjuk az ingyenes képzési lehetőséget biztosítani! Jelentkezzen most! Természetesen a jelentkezése sorszámáról e-mail útján visszaigazolást küldünk.

Bízom abban, hogy ez a rendkívül kedvező lehetőség felkeltette érdeklődését, várom jelentkezését!

Tisztelettel,

                           Főző Sándor

                Intézményegység vezető

Tekintse meg a keresztféléves Kiadványszerkesztő technikus képzésünk tájékoztató anyagát!

© 2014 - 2016 Minden jog fenntartva - Szilágyi Benjámin